Beziki wg najlepszego przepisu Tudik, a tort to taka radosna improwizacja . Napiszę tylko, że na tort poszło 1,5 litra śmietanki tortowej , pół kilo mascarpone e’piu, 600g masła,700g białej czekolady(cały tort jako polewę ma właśnie białą czekoladę),itd. 100% wszystko wykonałam sama .
Nieskromnie napiszę, że beziki dziewczynki przyjęły naprawdę radośnie, a tort smakował wszystkim gościom.
Cudeńka i to jadalne :)
OdpowiedzUsuńKamilka dziękuję
Usuńeeee taka domowa dłubanina :D , pozdrawiam
Same cudowności... cudna kolorystka
OdpowiedzUsuńJoanno dziękuje , chciałam ,żeby było kolorowo,ale bez przesady.
UsuńPozdrawiam
Piękne te słodkości Alu!
OdpowiedzUsuńA jakie słodkie kolory.
Pyszne po prostu.
Aniu dziękuję. Starałam się choć nie mam ani sprzętu ani jakiś zdolności :D
UsuńPozdrawiam
Alu ale cuda. Wszystko wygląda uroczo, kolory pastelowe są piękne. Jesteś niesamowita :) podziwiam M
OdpowiedzUsuńMałgosiu dziękuje , ,,strasznie" miło jest mi to czytać , pozdrawiam
Usuń