poniedziałek, 21 września 2020

Pomidorowa

 

Z makaronem  


 

Czy z ryżem?


Obojętnie byle pyszna, domowa   i bez śmietany. 

8 komentarzy:

  1. Z makaronem jednak. Ale zawsze musi być to makaron typu nitki. Żaden inny. Z ryżem też lubię, ryż gotowany na sypko osobno. I obowiązkowo że śmietaną. Bez śmietany nie smakuje mi

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to mi ze śmietaną nie smakuje, nic a nic :D Widać każdy lubi co innego :D

      Usuń
  2. Ja też tylko ze śmietaną, pychota 😊

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to ja jestem wychodzi na to ,ze w mniejszości :D

      Usuń
  3. U mnie pomidorowa to prawie same pomidory - bez śmietany z grzanką. Albo wersja z makaronem domowym wyłącznie i śmietaną lub z ryżem.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bo każdy lubi co innego, ja tez robię na świeżych pomidorach lub domowych przecierach, choć jak nie mam te na puszkach z pomidorami tez mi smakują

      Usuń
  4. Uwielbiam z ryżem :) i niestety ze śmietaną :) Lubie tez jak w całej gładkiej zupie pływają kawałki pomidorów ;D Każdy ma swoją ulubioną pomidorową :) Alu-pozdrawiam serdecznie! M

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja tez lubię kawałki pomidorów, ale warzywa w pomidorówce tez lubię, byle bez śmietany :D

      Usuń