Aż mi się nie chce wierzyć ,że razem piekliśmy już piaty raz !
W miniony weekend gospodynią Weekendowej Piekarni była Ela z blogu
My best food i na wspólne pieczenie wybrała chleb z przepisu siostr Simili.
Pane Pugliese di Grano Duro typu z Altamiry -to chleb pieczony na mące durum czyli w Polsce znanej jako semolina . Chleb okazał się bardzo smaczny i w sumie szybki ,tylko trzeba pamiętać ,żeby dzień prędzej zrobić bigę.
Razem piekły:
Atina właścicielka blogu Tak sobie pichcę ...
Ela właścicielka blogu My best food
Liska właścicielka blogu White Plate
Tatter właścicielka blogu Palce lizać i Tatter o chlebie
Oraz ja czyli
Margot z blogu Kuchnia Alicji
Bardzo dziękuję gospodyni Eli i wszystkim za wspólne pieczenie.
A ja bardzo Ci dziękuję za Weekendową Piekarnię:)
OdpowiedzUsuńJa też dziękuję za Piekarnię. Też piekłam, mam nawet zdjęcie, ale nie zdążyłam wstawić. Pozdrowienia dla wszystkich Piekarek :-)
OdpowiedzUsuńAtino,a ja dziękuję ,że pieczemy razem
OdpowiedzUsuńLisko ,super ,to ja już dopisuje Ciebie ,pozdrawiam
Margot...znow mamy mase wspanialych wypiekow. Ciekawa jestem co pieczemy w ten weekend...
OdpowiedzUsuńNie wiem co pieczemy, ale definitywnie pieke z Wami:)
OdpowiedzUsuńPS w zeszly weekend przebywalam w Szczecinie wiec dolaczyc nie moglam ale teraz juz nic mnie przed tym nie powstrzyma! No chyba ze bedzie cos na zakwasie, ktorego obecnie nie posiadam:(