Piekarnia już po urlopie! Wracamy do wspólnego pieczenia!
W ten weekend zapraszamy razem z
Liską do pieczenia
Niemieckiego wiejskiego chleba żytnio-pszennego.Przepis i wszelkie informacje o chlebie na blogu
Liski White Plate .
P.S informację o upieczonym chlebie można zostawić tu w komentarzach ,najlepiej z linkiem do wpisu czy wysłać na margot11@gazeta.pl
chyba się skusze na ten chlebek o ile mąkę dostanę
OdpowiedzUsuńKurcze a my jedziemu w gosci w sobote rano i wracamy w pon poznym wieczorem :(
OdpowiedzUsuńWzielabym chleb ze soba ale nie wiem czy sie nie polamie w samoloce w walizce jak myslisz Alcia? :)
Aga-aa to trzymam kciuki ,żebyś dostała make potrzebna
OdpowiedzUsuńPoleczko , hm nie wiem czy się połamie,ale mój zagraniczny gość najbardziej chwalił moje chleby :DDDD
Wcale sie nie dziwie jak spod reki Mistrza wyszly :)))
OdpowiedzUsuńi znowu zaleje was w weekend fala pieczonego chlebka :) zazdroszczę. niestety u mnie ten weekend oznacza work :|
OdpowiedzUsuńale kibicuję Wam i czekam na wciąż nowe pyszne inspiracje :)
Zapisałam się:)
OdpowiedzUsuńŁadny chlebek, zakwas jest, więc piekę go :-)
OdpowiedzUsuńZamieściłam komentarz pod następnym postem, ale i tu powtórzę, ze chlebek wyszedł pyszny.Dołączam też linka na dowód ;)
OdpowiedzUsuńhttp://wymarzonemiejsce.blogspot.com/
Chlebek smakował nam wyjątkowo :), bardzo sie cieszę że wziełam udział w tym wydaniu "WP"
OdpowiedzUsuńhttp://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,4483041,title,Niemiecki-chleb-wiejski,index.html