Atina proponuje dwa do wyboru wypieki, ale ja z przyjemnością upiekę oba czyli Chleb jajeczno - maślany na zakwasie z purée ziemniaczanym i Grissini Rubata
Chciałam też podziękować Atinie za udoskonalenie kodu banerka
Pozdrawiam
Margot
ps
oto nowy kod banerka Weekendowej Piekarni przygotowany przez Atine
O nie :) wlasnie Attina ukradla mi jeden z pomyslow... :D
OdpowiedzUsuń:D
OdpowiedzUsuńCiekawe który?;)
OdpowiedzUsuńTym razem i ja się przyłączę, zrobię grissini :)
OdpowiedzUsuńZgaduj zgadula :DD
OdpowiedzUsuńja też podejmę wyzwanie, tylko proszę o podpowiedź gdzie kupić płatki ziemniaczane :)
OdpowiedzUsuńalbo jak zrobic to puree z ziemniaka :)
będe bardzo wdzieczna
Ja też na pewno upiekę grissini, ale i chlebek tez się postaram o ile zdrówka wystarczy :)
OdpowiedzUsuńAga, a puree z ziemniaka robisz tradycyjnie - gotujesz do miękkości i rozgniatasz tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem :)
dzięki Tiuliuś
OdpowiedzUsuńTeż dam ziemniak ,tylko teraz nie wiem czy pominąć ta wodę ,chyba tak co ?Tą co była do rozpuszczenia płatków ziemniaczanych
OdpowiedzUsuń