tag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post4211572766659113533..comments2024-03-18T11:51:03.057+01:00Comments on Kuchnia Alicji: Placek jabłkowy z żurawiną w sosie toffiUnknownnoreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-80042556498889682352009-10-16T23:24:36.602+02:002009-10-16T23:24:36.602+02:00Marghe , bardzo się cieszę ,pewnie
przepis nie mój...Marghe , bardzo się cieszę ,pewnie<br />przepis nie mój ale wart jest rozpowszechnienia <br />ja Nami-nami z chęcią bym za niego podziękowała le nie znam ani estońskiego ani angielskiego :(margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-8619246530252239182009-10-16T22:21:16.749+02:002009-10-16T22:21:16.749+02:00Zrobiłam :) Dziękuję za przepis
Szybkie, smaczne i...Zrobiłam :) Dziękuję za przepis<br />Szybkie, smaczne i estetyczne :)<br />Wrzucę na bloga jeśli pozwoliszmarghehttps://www.blogger.com/profile/10805248027830565697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-37364431224997918402008-10-09T10:05:00.000+02:002008-10-09T10:05:00.000+02:00A widzisz, to nas tylko dwoje do zjadania, w dodat...A widzisz, to nas tylko dwoje do zjadania, w dodatku ten drugi antyciastowy, więc ja zawsze zdążę spróbować na ciepło, na zimno, a nawet kilka dni po upieczeniu :), ono tak jak strudel z jabłkami nabiera smaku po leżakowaniu. Już go nie ma, wczoraj pożarłam końcówkę :D Żurawiny trochę zamroziłam, bo ciężko było mi znaleźć, już się bałam, że ciasta nie będzie.Izoldahttps://www.blogger.com/profile/17381904624438069432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-22992861085819406772008-10-08T20:36:00.000+02:002008-10-08T20:36:00.000+02:00Izolda ,moja nie miała szans na leżakowanie ,bo b...Izolda ,moja nie miała szans na leżakowanie ,bo było za dużo osób w domu ...<BR/>Chyba w piętek kupię żurawiny i zrobię ją w ukryciu:D żeby zobaczyć jak smakuje na zimnomargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-12226220089325206452008-10-08T19:43:00.000+02:002008-10-08T19:43:00.000+02:00To ja się cieszę, że znalazłaś taki fajny przepis,...To ja się cieszę, że znalazłaś taki fajny przepis, mało pracy, a jaki smak. Zapomniałam dodać, że mi smakowało najbardziej po leżakowaniu w lodówce.Izoldahttps://www.blogger.com/profile/17381904624438069432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-44384174553294207762008-10-08T19:36:00.000+02:002008-10-08T19:36:00.000+02:00Izolda ,ale mnie ucieszyłaś ,że upiekłaś i smakuje...Izolda ,ale mnie ucieszyłaś ,że upiekłaś i smakuje!Jeszcze jak się cieszę.....margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-61769144118652676472008-10-08T19:01:00.000+02:002008-10-08T19:01:00.000+02:00Mniam, już prawie zjedliśmy, wchodzi na stałe do d...Mniam, już prawie zjedliśmy, wchodzi na stałe do domowego menu, idealnie dobrane proporcje, nie za słodkie, kwaskowate, z lekką nutką goryczki dzięki żurawinie. Pysznościowe.Izoldahttps://www.blogger.com/profile/17381904624438069432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-4673041081475462412008-10-02T14:58:00.000+02:002008-10-02T14:58:00.000+02:00Bardzo dziękuje za te bardzo miłe komentarze .A ci...Bardzo dziękuje za te bardzo miłe komentarze .<BR/>A ciasto jest warte pieczenia ,słowo blogowiczki :Dmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-14327066238849535082008-10-01T23:00:00.000+02:002008-10-01T23:00:00.000+02:00Ależ rozpusta! Cudo!Ależ rozpusta! Cudo!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/12286294978009527490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-89947871707270229592008-09-29T22:24:00.000+02:002008-09-29T22:24:00.000+02:00Ciasto jak malowane. W sezonie zurawinowym na pewn...Ciasto jak malowane. W sezonie zurawinowym na pewno je upieke.<BR/>Dziekuje Ci za wspolna zabawe, Margot :*Tatterhttps://www.blogger.com/profile/17607712445910048839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-73218427774485272962008-09-29T09:51:00.000+02:002008-09-29T09:51:00.000+02:00Ciasto ciastem a ja bardzo się cieszę, że trafiłam...Ciasto ciastem a ja bardzo się cieszę, że trafiłam na Twój blog. Na pewno będę tu częstym gościem, bo podziwiam Twoje "wyczyny" kulinarne już od dawna<BR/>KrystynaKrystyna Banaczkowskahttps://www.blogger.com/profile/05682790936599215163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-47205337045403086052008-09-28T22:42:00.000+02:002008-09-28T22:42:00.000+02:00Agnieszka bo to chyba taka nowa moda:DAle Małgosia...Agnieszka bo to chyba taka nowa moda:D<BR/>Ale Małgosia była pierwsza :)<BR/>Hm ,nie wiem jakim plackiem z jabłkami Ewa kusiła Adama ale nie wykluczam ,że był to ten ...polecam z całego serca....margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-85661289549570261132008-09-28T22:15:00.000+02:002008-09-28T22:15:00.000+02:00Widzę, że blogowe debiuty z okazji Dnia Jabłka są ...Widzę, że blogowe debiuty z okazji Dnia Jabłka są ostatnio w modzie. ;)<BR/>Ten placek zapowiada się fenomenalnie.Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/00847283567075857006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-73215937954991707442008-09-28T21:46:00.000+02:002008-09-28T21:46:00.000+02:00Bardzo lubię takie łatwe w przygotowaniu ciasta. T...Bardzo lubię takie łatwe w przygotowaniu ciasta. To na pewno nie będzie czekało długo w kolejce do pieczenia:)Marahttps://www.blogger.com/profile/01135123432712591545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-47523710703753588562008-09-28T21:01:00.000+02:002008-09-28T21:01:00.000+02:00Zawszepolka ,tak połączenie jabłek i smaku toffi t...Zawszepolka ,tak połączenie jabłek i smaku toffi to dobry pomysł .Jabłka i żurawiny też dobrze smakują ,więc <BR/>bardzo polecam ten placek <BR/>p.s wiesz ja mam wielka ochotę na twój sernikmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-72188853471888103232008-09-28T20:40:00.000+02:002008-09-28T20:40:00.000+02:00A u mnie byl sernik z jablkami toffi:) A na ciasto...A u mnie byl sernik z jablkami toffi:) A na ciasto chetnie sie skusze...<BR/>Pozdrawiam jako nowa podgladajaca, na pewno bede zagladac tutaj bardzo czesto.Ewelina Majdakhttps://www.blogger.com/profile/16606241851759842337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-79469563092839261732008-09-28T20:02:00.000+02:002008-09-28T20:02:00.000+02:00Myślę Ewena ,że tak ,ja tak kiedyś zrobię.Ale chyb...Myślę Ewena ,że tak ,ja tak kiedyś zrobię.<BR/>Ale chyba mrożona żurawina też by się nadała znakomiciemargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-80075013233999886882008-09-28T19:00:00.000+02:002008-09-28T19:00:00.000+02:00Przepis bardzo fajny, ciekawe, czy jakby zastąpić ...Przepis bardzo fajny, ciekawe, czy jakby zastąpić świeże żurawiny suszonymi to też by było dobre...?ewenahttps://www.blogger.com/profile/18405094072402049405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-1952810365323248312008-09-28T10:51:00.000+02:002008-09-28T10:51:00.000+02:00było Bea ,było....było Bea ,było....margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6558040703666540240.post-40537181689044424612008-09-27T22:56:00.000+02:002008-09-27T22:56:00.000+02:00Margot, barrdzo apetycznie wyglada to ciasto! Jest...Margot, barrdzo apetycznie wyglada to ciasto! Jestem pewna, ze jest przepyszne! :)<BR/><BR/>Pozdrawiam serdecznie!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.com